Vänsterbloggarnas enhetsfront

Jag har skapat en ny portal för vänsterbloggar. Hittills har jag inte gjort någon speciell reklam för den då den inte är helt färdig. Men nu tänker jag att jag kan göra det, eftersom Fredrich Legnemark skrivit om den på sin blogg.

Anledningen till att jag skapade den nya portalen är följande:

Det började med att jag gnällde över att portalen Bloggvänstern inte hanterade alla vänsterbloggar trots sitt namn.

En del tyckte jag gnällde, Jinge tyckte att jag kunde skapa en egen bloggportal för bloggar med anknytning till Socialistiska Partiet. Det senare var ju inte mycket idé eftersom det bara är fyra stycken. Därför gjorde jag en slags vänsterbloggarnas enhetsfront för att citera Fredrich Legnemark. Det var inte så mycket jobb. Och nån nytta ska det väl ha.

För jag tycker nog att vi inom vänstern bör dominera den svenska bloggosfärens politiska utrymme. Delvis är det ju så redan nu. Just nu är 4 av 10 bloggar på Bloggtoppens lista över mest besökta politiska bloggar, vänsterbloggar. På motsvarande lista hos Bloggportalen är 5 av tio vänsterbloggar i skrivande stund. Osv.

Andra bloggar om: , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

6 svar på “Vänsterbloggarnas enhetsfront”

  1. Jättebra!!! Får jag lov att vara med, och är min blogg tillräckligt vänster, trots att jag inte är med i något parti?

    Jag uppskattar detta sekulära initiativ, berätta gärna hur jag ska göra för att ansluta min blogg!

  2. Erik, du är redan med. Om du registrerar dig som medlem kommer länkar till dig upp i högerspalten.

  3. Det är på det hela taget en mycket bra idé, nu behöver du bara göra en käck 80×15 som folk kan pryda sina bloggar med..skippa gärna isf att använda orange i den…Heh, är lite orangeskeptisk nuförtiden.

Kommentarer är stängda.