En av de 33

Jag är väl troligen en av de 33 bloggar som enligt Johans blogg-blogg står för huvuddelen av länkarna till Twingly. Andra misstänkta är ju såna som Jinge, Tommys tankar, MinaModerataKarameller, Signerat Kjellberg, Joakim Hörsing, Beta Alfa, JJ, Gustafsson i Säffle, HBT-sossen, Jonas Morian, Sjölander, Pophöger, Kulturbloggen och Guero. Erik Laakso kanske också hör dit liksom uppenbarligen en del andra. Esbati?

Jag är dessutom säker på att jag är en av de som länkar mest till andra bloggar. Sammantaget är jag väl vad den vedervärdige mannen från Säffle skulle kalla en länkfantom, länkfanatiker eller länkmissbrukare. Inte för att jag direkt bryr mig så mycket.

Men det är ju i så fall också så att de som länkar mycket till andra och till Twingly är de som det ofta länkas till (med vissa undantag). Det är också så att jag fått enormt mycket fler läsare sen jag började skriva oftare och länka till SVD och DN. På relativt kort tid (5 mån) har min blogg gått från obetydlighet till en av de mer lästa och refererade. Och det är ju naturligtvis det jag vill när jag har en politisk blogg. Att den blir läst alltså.

Bloggat: Frihetens vingar1, Opassande, Blogge Bloggelito, Frihetens vingar2
Andra bloggar om: , , , ,

Advertisements
  • Alexandra

    Jag håller med dig Anders! Naturligtvis vill man att folk ska läsa bloggen och då får man ta till ”knep” för att nå läsarna. Jag tycker det är bra att vi är länkfanatiker och jag tror inte att vi gör det på bekostnad av innehållet i bloggen. Vissa skriver ju om ”allt” bara för att slå besöksrekord.