Polisiär inkompetens

Polisen saknar uppenbarligen förmåga att ingripa mot uppenbara missförhållanden. Såsom långvarig mobbning och trakasserier mot en familj utanför Karlskrona. Något som nu resulterat i en tragedi. Familjen har flera gånger polisanmält de ungdomar som trakasserat den utvecklingstörde sonen i familjen och hela familjen. Man har t.o.m. gett polisen namn på mobbarna. Ändå har ingenting hänt.

Ja det är uppenbarligen inte bara polisen som är inkompetent i Karlskrona. Sociala myndigheter borde väl också ha reagerat. Liksom skolan. Men ingen verkar ha agerat till familjens skydd och försvar. En passivitet som nu lett till att en ung person är död och en annan är svårt skadad. Liksom att en familj blivit sönderslagen då fadern, som sköt ungdomarna, kommer att hamna i fängelse under lång tid.

Allt för att polisen och andra myndigheter uppvisat ett sällsynt stort mått av passivitet och inkompetens. Något som förmodligen också mobbarnas föräldrar kan anklagas för. I deras fall en passivitet som lett till den tragiska döden för ett av deras barn.

Polisens passivitet är desto mer upprörande eftersom man i andra sammanhang lägger sig i saker som man inte ska bry sig om. Med hjälp av övervåld och aggressivitet. Okej, övergreppen mot den fackliga organisationen skedde inte i Blekinge. Men det är knappst nån större skillnad på polisen i Blekinge och den i Stockholm. Ett stort mått av inkompetens tycks finnas på bägge ställena.

Borgarmedia: AB1
Bloggat: Jah Hollis
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

8 svar på “Polisiär inkompetens”

  1. Det är skönt att läsa ”svala” inlägg som ditt i kontrast till den uppskruvade debatten som råder. Spiken är vad du slog huvudet på, i alla fall.

  2. Det går inte att klaga på en kompetens som inte fins.
    Organisationsbrister avsaknad av personligt initiativ.
    Rikspolischefen avskedas av facket då han inte frågade personalen vad de ville klockan skulle vara.
    I aktuellt fall saknas polisen på de äklagades bänk.

Kommentarer är stängda.