Gudmundson – dubbelagent?

Vad är det jag läser? Självaste propagandaminister Per G lusar ner en artikel med länkar till vänstern. Är han måhända en dubbelagent som smugit sig in i lejonets kula? Vi vet ju sen gammalt att han har ett anarkistiskt förflutet och att han hävdat att han lämnat detta bakom sig efter Göteborg 2001. Kanske är alltihop bara en täckmantel för infiltration från anarkismen sida. Han står kvar vid sina ursprungliga vänsteråsikter, men har döljt dessa för att få fast anställning på SVD. Men varför då länka till de tokiga stalinisterna?

Om han ändå har bytt ståndpunkter får jag dock tacka för länkarna till mitt eget parti. Min undran över länkarna till stalinisterna kvarstår dock.

Stalinismen och socialdemokratin är nog mer lika än vad Per Gudmundson inser. De har historiskt förföljt minoriteter i det egna partiet. Det är partier som styrs uppifrån och ner. Ingen interndemokrati där inte.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Advertisements