Jag gillar inte Per Gudmundson

Men nu har han skrivit nåt bra med anledning av Aftonbladets osanna och påhittade artiklar om hot mot Filippa Reinfeldt:

Det är lätt att ryckas med. Aftonbladets artiklar om en psyksjuk mans mordplaner mot Filippa Reinfeldt blev toppnyhet nästan överallt i går, även hos oss. Ända tills Säpo påpekade att ingen är gripen, ingen förundersökning pågår och ingen husrannsakan skett. Då tycktes historien klinga ut. Det är oursäktligt att publicera felaktigheter, och det är inte svårt att föreställa sig den skräck den hotade kände när hon tog upp tidningen

//

Nu gäller frågan snarast oss hetlevrade journalister.

Han ber alltså om ursäkt för sin ledaranka. Det är första gången han ber om ursäkt för någon av alla de gånger han skrivit ledare och kommentarer utan täckning. Ledare och kommentarer med lögner. Det är bra att han nu inser att han är för het på gröten. Att han ibland skriver utan att ha något på fötterna. Det är bara att hoppas att vi i fortsättningen slipper oinitierade och lögnaktiga artiklar om islam eller om den svenska vänstern.

För det är därför jag inte gillar Gudmundson. Han har regelbundet skrivit islamofobiska artiklar, han skriver regelbundet osanningar om den svenska vänstern. Han har skrivit dynga om Göteborg 2001 utan att vara det minsta insatt och han envisas med att behandla den vänsterrörelse som jag tillhör på samma sätt som han behandlar stalinisterna.

Det sistnämnda är speciellt upprörande, då Gudmundson, som själv har ett förflutet i vänstern, vet att stalinisterna i alla tider mördat mina kamrater. Att vi, tillsammans med anarkisterna var de första offren för Stalins utrensingar. Sånt vet Gudmundson, men skriver ändå lögner om detta. Det är oärligt och ohederligt.

Men med tanke på hans ursäkt om Aftonbladet lögner och sin egen ledare så kanske vi slipper den typen av artiklar i fortsättningen

Anders_S, med hopp om att Gudmundson nyktrar till. Så kanske jag i fortsättningen också slipper kalla honom propagandaminister Per G.

Bloggat: Opassande,
Borgarmedia: SVD1, SVD2
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Advertisements