Dumheter inte bara i Smålands-Posten

Borgerliga skribenters okunskap och förmåga att konstruera konspirationsteorier upphör aldrig att förvåna. Nu är de speciellt innovativa när det gäller att uppfinna anledningar till att det så kallade Historieuppropet inte ska tas seriöst. I Smålands-Posten hittar man en konspiration, som det dock var lätt av avslöja. Vilket naturligtvis bara är dumheter.

I vissa andra Smålands-tidningar, nämligen Smålands-Tidningen, tycks man ha spelat över helt i sin iver att hetsa mot kommunismen. I alla fall om vi ska tro Tranås-folket. Och längre norrut, i Norrbottens-Kuriren, skriver en uppenbart okunnig borgerlig konspirationsteoretiker. Sålunda översvämmas borgerliga medier från norr till söder av diverse okunniga och konspirationsteoretiska borgerliga skribenter och tyckare. Undantag finns, även om de har fel i sak, såsom Kim Salomon, som skrivit i såväl SVD som Sydsvenskan.

Men vad gör väl inte borgerliga tyckare och politiker för att försvara statlig historieskrivning och demokratiska inskränkningar.

Intressant?
Läs mer: Klassekampen, Internationalen1, Internationalen2, Veckobladet,
Borgarmedia: SDS1, SDS2, SDS3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 svar på “Dumheter inte bara i Smålands-Posten”

  1. Tvärtom har Salomon helt rätt i sak.
    Hans svar på Östbergs inlägg är mitt i prick och game over.

Kommentarer är stängda.