Chavez om ”bevisen” för stöd till FARC

Colombias historia om datorer som hittades när man dödade en FARC-ledare i Ecuador är bland det mest osannolika och förmodligen helt fejkade som någonsin hittats på av nån av USA:s underrättelsetjänster. De så kallade bevisen för att Venezuela stöder FARC är förmodligen inte ens värda lika mycket som hårddisken som de sägs finnas på. Så här sa Chavez om det hela enligt SVD:

– Det hela är en clownföreställning som enligt mitt förmenande inte förtjänar en allvarlig kommentar, sade presidenten vid en presskonferens.

Han har helt rätt. Det är en teaterföreställning som regisserats av CIA, DIA eller nån annan av USA:s många underrättelsetjänster. Om det finns dokument som sägs bevisa Chávez stöd till FARC så är dessa ganska säkert totalt förfalskade och påhittade. Dumheter är vad det hela är.

Intressant?
Borgarmedia: DN,
Andra bloggar om: , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

8 svar på “Chavez om ”bevisen” för stöd till FARC”

  1. CIA:s trovärdighet är lika med noll, de har ljugit och för folk bakom ljuset så många gånger att man tappat räkning för länge sedan. Mer kommer också fram allt eftersom dokument blir tillgängliga för granskning.

  2. En statschef, en person som innehar en nations högsta ämbete, som inte förmår säga något mer analytiskt och djuplodande än ”gringopolis”. Kan man verkligen ta en sådan på allvar?

  3. Klart Hugo stödjer FARC. Varför skulle han inte? Mer otroligt vore väl om han INTE gav stöd till en geografiskt och ideologiskt näraliggande gruppering. Hört talas om rakkniven? Här tror jag faktiskt den enklaste förklaringen är den rätta.

    Med det inte sagt att CIA är ena goa gubbar…….

  4. Dumheter? Vid Raul Reyes dod bad Chavez om en minuts tystnad vid ett mote. Mej veterligen ar det enda gangen under sin regeringsperiod 98-08 som han bett om en sadan hyllning till nagon.

  5. ”Han har helt rätt. Det är en teaterföreställning som regisserats av CIA, DIA eller nån annan av USA:s många underrättelsetjänster. Om det finns dokument som sägs bevisa Ch?°vez stöd till FARC så är dessa ganska säkert totalt förfalskade och påhittade. Dumheter är vad det hela är.”

    Det där låter mer som ”det måste vara fel” än ”det är fel därför att…”

Kommentarer är stängda.