Omogen Bildt vägrar erkänna misstag

Bildt agerar som en tjurig tonåring eller kanske ännu mer som ett barn i trotsåldern. Det kan vara en ubåt som hörs på banden, det kan vara en ubåt. Som ett mantra tycks han upprepa detta för sig själv samtidigt som han inte vill prata med media utan nöjer sig med en kommentar på sin blogg.

Karln är verkligen arrogant. Han verkar tycka att en sån stor och viktig person som han själv inte kan ha fel. Eftersom han då, 1982 påstod att det var en ubåt, så är det också en ubåt. Carl Bildt har helt enkelt inte fel, eller?

I det här fallet verkar det ju faktiskt som om han har rejält fel. Det var ju ingen ubåt, det var en taxibåt, ett skolskepp. Det hade varit snyggare om han erkänt sitt misstag. Men arrogant som han är så gör han förstås inte det. Han agerar som ett barn, som en tjurig tonåring. Det är verkligen en omogen och patetisk utrikesminister vi har.

Intressant?
Bloggat: Jinge, Trotten, Röda raketer, Esbati,
Borgarmedia: SVD, DB, SDS, HD, PDK,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

7 svar på “Omogen Bildt vägrar erkänna misstag”

  1. FOI var ju inte helt säkra att de hade rätt enligt SVT, så Bildt har inget att erkänna egentligen om han inte väljer att tro på FOIs antagande.

  2. Fast om FOI ”inte är helt säkra” innebär det ju att det inte fanns det minsta bevis för Bildts så kategoriska uttalanden om ”sovjetiska strukturer”?

  3. Så där ja nu kallar Svensson sina motståndare dumma, patetiska, omogna etc.

    Säger mer om Svensson än om hans motståndare….beklämmande

Kommentarer är stängda.