Underlig hantering av bevis

Bevisen blev liggande på posten skriver man i tidningarna om det som inte var nåt bombdåd eller terroristattack i Oskarshamn. För mig verkar det vara ett något lättvindigt sätt att handskas med bevis. Man ställer ju sig faktiskt undrande till om det går till så här även i andra sammanhang. Inte heller bidrar det hela till att förtroendet för polisen ökar. Snarare tvärtom. Polisen framstår som något Grönköpings-aktig om jag får säga så.

I ett sådnat högprofilfall borde absolut inte polisen ha gjort på detta vis, även om det kanske inte påverkar utredningen eller just detta fall. För det finns ju faktiskt inget brott som begåtts vid kärnkraftverket av den tidigare misstänkte mannen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
  • Nils Lindholm

    Du menar att vi skall lägga Polisen pengar på att ha folk ute på vägarna att frakta bevismaterial?

  • Anders_S

    Gör jag?

  • Pingback: Polisens inkompetens | Svensson()