Sanningen om Sverigedemokraterna

Vi vet alla att de är främlingsfientliga, flyktingfientliga och invandringsfientliga. Det är inga nyheter. Däremot vet inte alla att de också är arbetarfientliga. De vill:

Ta bort medbestämmandelagen (MBL)
Försämra lagen om anställningsskydd (LAS)
Sänka arbetsgivaravgifterna
Privatisera mer inom offentlig sektor (sjukvård, skolor etc)

Många, men kanske inte alla, vet att de är ytterst kvinnofientliga och har en mycket konservativ syn på familjepolitik, äktenskap osv:

Sverigedemokraterna är också emot all slags mångfald när det gäller personliga relationer. Kärnfamiljen byggd på giftermål mellan – så klart – en man och en kvinna är en ”naturlig gemenskap” som hela samhällets trygghet vilar på. Denna enhet måste beskyddas och byggas, liksom mannens och kvinnans olika – men ”kompletterande” – funktioner. Tydligen är ett flertal förhållanden resultatet av en ”överdriven individualism och hedonism” och skapar otrygghet och rotlöshet. Den naturliga följden av detta tillstånd är att äktenskapet bara ska tillåtas att ingås mellan en man och en kvinna, och ”samhället” ska verka för att minska skilsmässotalen i Sverige.

Kort sagt: Sverigedemokraterna är ett rasistiskt, kvinnofientligt, fascistiskt, högerpopulistiskt arbetarfientligt missnöjesparti. Anledningen till att partiet får ökad popularitet är att de vanliga stora partierna alltmer fjärmat sig, avlägsnat sig från det vanliga folket och att den samlade vänstern i Sverige inte kan erbjuda ett trovärdigt alternativ för arbetarklassen idag.

Så vill man försvara sina rättigheter som vanlig svenska arbetare eller som kvinna så ska man inte rösta på Sverigedemokraterna.

Intressant?
Borgarmedia: SVD1, SVD2, HD, SVD3,

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Anders_S

  Innan ni kommenterar: Läs kommentarsreglerna

 • Ja, det där stämmer ju. Men de är också ivriga att skapa ett Sverige som aldrig har funnits. De tror att i det gamla Sverige under Tage Erlander hade arbetaren det bra. Arbetaren har aldrig haft det bra, han har bara fått det lite bättre. Bra har överklassen haft det, men det fattar inte sverigedemokraterna eftersom de inte har något klasstänk utan ersatt det med ett ras, sorry, ”kulturtänk”.

  De invandrare dom är engagerade i Sverigedemokraterna bör tänka efter noga: vilka tror ni att era partikamrater kommer att vända sig emot när de har kastat ut alla muslimer (vilka ni så tydligt avskyr)? Vilka är det som avviker då?

  ”Der Feind liebt das Verrad, aber verachtet den Verräter!”

  Gmmalt tyskt ordspråk

 • Johan

  Om jag vill ha en ansvarsfull invandringspolitik där invandringen begränsas till en nivå som inte är högre än i våra grannländer vilket parti ska jag då rösta på???

  För denna fråga är oerhört viktigt för mig och partierna i riksdagen vill absolut inte minska invandringen.

  För mig finns det helt enkelt inga olika alternativ att välja mellan. Det finns bara ett alternativ och det är att att rösta på Sverigedemokraterna 2010…

 • Då är du inte smart Johan. Smarta människor röstar inte på osmarta.

 • Att en politisk motståndare försöker demonisera sin motståndare anstår inte ett sk demokratiskt parti i Sverige. Att vänsterpartiet har medlemmar som på partikongressen ens argumenterar om Kuba är en diktatur eller ej, säger väl allt.

  SD är skeptiska mot svensk invandrings politik
  Men ‚Äù partiet tar avstånd från mångkulturalism, rasism och läror där det etniska ursprunget räknas som det enda eller avgörande kriteriet för nationstillhörighet.‚Äù

  ‚ÄùKorta vårdköerna genom att tillföra ekonomiska resurser och tillåta seriösa privata, men offentligt finansierade vårdalternativ.‚Äù

  MBL och LAS är det andra partier som vill avskaffa eller revidera som SD vill. Samma sak med skola och sjukvård. Det finns många exempel på privatiseringar som har gjort standarden bättre!

  ‚ÄùDe övergripande målen med Sverigedemokraternas familjepolitik är således att försvara och förstärka familjens ställning, att skapa ett barnvänligt och tryggt samhällsklimat som alltid ser till barnens bästa och uppmuntrar till ökat barnafödande, samt att ge varje barn en kärleksfull och harmonisk uppväxtmiljö.‚Äù ‚Äì låter det så hemskt?

  ‚ÄùPrecis som namnet antyder, hyllar Sverigedemokraterna demokratin som styrelseform och avvisar med bestämdhet antidemokratiska strömningar, såsom nazism, fascism och kommunism.‚Äù

  Kort sagt SD är ett demokratiskt, jämställt, invandringskriskt parti

  Anledningen till att partiet får ökad popularitet är att människor själv upptäcker att den förda politiken inte fungerar

 • Johan

  nicklas eriksson> Tack för ditt intelligenta svar!

  Som vanligt när man inte klarar av diskutera sakfrågorna så försöker man svartmåla och idiot förklara motståndaren.

 • Pingback: Kildén & Åsman » Bloggarkiv » Sverigedemokraterna brölar i utmarkerna…()

 • Jimmy Windeskog

  Du har uppenbarligen inte läst SD:s förändringar i sitt Arbetspolitiska handlingsprogram – tycker du inte att du borde göra det istället för att skriva ur ett program som inte ens gäller?

 • Stefan

  Den viktigaste orsaken till Sverigedemokraternas framgångar är nog att allt färre identifierar sig själva som just arbetarklass.Gränsdragningen mellan arbetare och akademiker suddas ut altmer ju längre tiden går.Dom flesta sjuksköterskor räknar sig som arbetare men väldigt många ser sig ochså som akademiker. Syndikalisterna på den yttersta vänsterkanten organiserar ju till och med it-tekniker vem hade kunnat tro det för 20 år sedan.Dom flesta som röstar borgligt skulle ur yrkesperspektiv ses som arbetare inte är väl 40% av Sveriges befolkning Chefer och kapitalister heller. När man inte identifierar sig efter klass är steget till att göra det efter nationalitet inte långt borta för många.

 • Maria

  Vår historialärare brukade jämt säga att de partier som har ord som påvisar demokrati i sitt partinamn, är det rakt motsatta. Och bara namnet sverigedemokraterna sänder kalla kårar längs ryggraden. =(…

 • Johan:

  Är minskad invandring det enda som är avgörande för dig i valet av vilket parti du ska lägga din röst på? Hur mycket tror du SD kommer att kunna påverka om de nu skulle få 4% och komma in i riksdagen?

  I övrigt så är ju de flesta riksdagspartier idag för en restriktiv invandringspolitik och de borgerliga partierna har tagit beslut i din riktningen, vilket jag tycker, kan jag inflika, är mycket tråkigt. Och Folkpartiet lockar ju röster genom att spela på främlingsrädsla.

 • Johan

  Niklas>

  Du kan inte vara på riktigt va?!

  ”de flesta riksdagspartier idag för en restriktiv invandringspolitik”

  Jo men tjena, om du kan visa mig något som helst bevis på att någon av de sju systrarna är för en restriktiv invandringspolitik så lovar jag att rösta på ett annat parti. Du kan gå in och kolla på alla riksdagspartiers hemsidor och se efter om du hittar någon som ens nämner ordet restriktiv i samma mening som invandring! För det existerar inte.

  Och du lycka till för det kommer du behöva i ditt letande!

 • Lina

  Johan, det finns visst ett annat alternativ, flytta till ett grannland så slipper vi dig!

 • Karl Gracie

  Hur kortar man vårdköerna genom att privatisera sjukvården?
  Det kommer bara att leda till en korrupt läkarkår som går privata försäkringsbolags ärenden.

 • micke

  Jag trodde att SD ville återförstatliga sjukvården och stärka lagen om anställningsskydd. Angående MBL så har de bara föreslagit en uterdning om hur bra MBL fungerar. Det enda på såendet som är sant är påståendet om sänkta arbetsgivaravgifter för att skapa fler jobb

 • Magnus

  SD är ett mycket bra parti som verkligen behövs i Sverige. De skapar historia genom att slå hål på den politiskt korrekta antidemokratin. Sveriga har världens mest generösa flyktingpolitik som måste få ifrågasättas /*borttaget, off-topic*/ #AS

  Det ”arbetarfientliga punkterna” är också nödvändiga. Vår stelbenta och omordernt fungerande arbetsmarknad gör att arbetslösheten hela tiden ökar. Vi behöver sannerligen en mer företagarvänlig och mer flexibel arbetsmarknad. Annars förvandlas landet till en gigantisk arbesmkarknadsinsats.

 • Svensk

  Ett rasistiskt parti är det verkligen, något annat är lögn. Jag kommer aldrig att acceptera Sverigedemokraterna som ett riktigt parti.
  Synd för SD att dom aldrig kommer att få någon makt. Folk tycker att dom är så bisarra, alla ser SD som ett skämt!
  Wah-ha-ha-haw!

 • Pingback: 4 regler för "umgänget" med Sverigedemokraterna | Svensson()

 • Pingback: Sverigedemokraterna kan inte bekämpas med nyliberal politik | Svensson()

 • Pingback: Ny sifoundersökning – fortsatt jämt och SD i riksdagen | Svensson()

 • Pingback: SD där de hör hemma - utanför riksdagen | Svensson()