Organiserad brottslighet bakom bombdåd i Laholm?

Troligtvis är det inte kriminella gangstergäng som står bakom den senaste tidens rad av bombåd i Laholm. Det mesta tyder väl på att det antingen är en psykisk sjuk person som på något sätt fattat agg gentemot kommunen och andra myndigheter eller några ungdomar som testar sina nyfunna kemikunskaper.

Laholm är ju en av få kvarvarande svenska småstäder med den gamla stadskärnan intakt. På de flesta håll har ju delar av dessa kärnor ersatt med ett par betongvaruhus och ett antal parkeringsplatser så att många svenska småstäders centrala delar tenderar till att vara förvillande lika.

Vad som skulle vara verkligt tragiskt vore om sprängandet i Laholm skulle resultera i att några personer blev dödade eller skadade eller att en brand i stadens centrala delar som förstörde bitar av den fina bebyggelsen.

Den lokala polisen verkar tyvärr ha misskött ärendet med bomberna. Kanske inte helt oväntat, men det borde bli nåt slut på polismyndigheters ständiga misslyckanden när det gäller att hantera brott på ett korrekt sätt.

Intressant?
Borgarmedia: HD, DN, AB, SVD, HP
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements