Politiskt vansinne från AFA:s sida

AFA Uppsala har utlovat en penningbelöning till den som misshandlar en namngiven nazist. Det hela är groteskt och totalt politiskt vansinne som medverkar till att svartmåla hela den antifascistiska och antirasistiska rörelsen i Sverige. För mig är det ett exempel på den politiska omognad och den våldsromantik som alltför ofta får fäste inom AFA.

Om det händelsevis och mot förmodan skulle vara menat som humor, så har det gått över gränsen för det som är acceptabelt som jag ser det.

Läs mer: Anti Fascistisk Aktion – socialistiska kämpar eller terrorister?

Intressant?
Bloggat: Jinge,
Borgarmedia: SDS, SVD, Dagen, DN,
Andra bloggar om: , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

8 svar på “Politiskt vansinne från AFA:s sida”

  1. Nej Anna, det blir de först när de ger sig på så kallade folkvalda. Säkerhetsrisk kallas de redan av SÅPO(pera), men terrorister; nej, det blir inga som ger sig på vanliga medborgare. Det anses inte hota demokratins fundament.

  2. Där jag bor klistrar AFA märken på varenda lyktstolpe med det glada budskapet ”Gstorns tillhör oss”. Detta är illustrerat av maskerade svartklädda män utrustade med bollträn. Så kreativt.

  3. AFA-grupper har alltid sökt upp och misshandlat enskillda nazister, vilket du också är väl medveten om. (eller hur?)

    Att uppmana andra att misshandla nazister kan du väl knappast tycka är värre än att faktiskt göra det själv?

    Att hävda att just den här grejen skulle vara nått speciellt är helt inkonsekvent, och du hakar bara på ett mediadrev (startat veckor efter att affischerna satts upp) i ett försök att stigmatisera HELA den extrema vänstern.

    Jag hoppas verkligen du fattar vilken roll du själv spelar med ett sånthär inlägg?

Kommentarer är stängda.