Vi lämnar ingen rik i sticket

Det är det som Sven-Otto Littorin menar när han säger ”Vi lämnar ingen i sticket”. För vad det verkar så vet han inget om vanligt folks levnadsvillkor och vad alla uppsägningar kommer att innebära för vanligt folk runtomkring i Sverige. Värst kommer det naturligtvis bli i Göteborg men även många andra orter kommer att drabbas hårt.

Så när Littorin säger att han inte ska lämna någon i sticket så menar han sådana människor som han känner till, rika, eliten, borgare, inte ska överges, inte ska lämnas i sticket och uttalandet har ingen relevans för vanligt folk, för arbetare. För det är samtidigt uppenbart att man visst tänker lämna arbetarna i Göteborg i sticket. 1,5 miljarder är slut på nolltid när omkring 20 000 människor blir av med jobben. Det är uppenbart att man skiter i de arbetare som kommer att bli arbetslösa. Lika uppenbart som att regeringen gärna räddar Mats Odells kompisars jobbfiffelbolaget Carnegie.

Intressant?
Bloggat: Monica Green, Jinge, Kildén & Åsman, Röda Malmö,
Borgarmedia: SVD1, SVD2, SVD3, DN1, DN2, AB, SR,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements