Fler nazistiska mordbrandsattentat

Nazister har uppenbarligen utfört ytterligare ett mordbrandsattentat i Högdalen i Stockholm efter mordbranden som förstörde Cyklopen. En lägenhet där hela familjen, inklusive ett barn var hemma, antändes och familjen tvingades via balkongen att ta sig därifrån. Det kunde gått betydligt värre. Men som tur var dödade nazisterna ingen människa denna gång.

Stoppas inte nazisterna så är risken stor att vi i framtiden kommer att få se nazisterna lyckas med att mörda fler vänstermänniskor, invandrare och homosexuella än de redan gjort i Sverige. Det är därför vi alla måste protestera på gatorna när nazisterna dyker upp. Därför att nazisterna är mördare, judehatare, antisemiter, islamofober, människohatare, rasister och livsfarliga för de flesta av oss. Vi såg det en gång i Tyskland. Vi måste alla se till att något sådant inte händer igen. Därför ska nazisterna bekämpas när och varhelst de dyker upp.

Intressant?
Borgarmedia: SVD1, SVD2, DN,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Demonstrera mot nazism i Salem, 6 december, Salem C, klockan 12.00.

Advertisements
 • Jörgen L

  Och framför allt ska de bekämpas genom att polisen jagar dem när de begår brott, och de bör bevakas av säpo precis som annnan organiserad brottslighet.

  Att kasta sten på dem vid demonstrationer lär däremot inte minska deras tendenser till brottslighet, om det möjligen var det du åsyftade med att protestera på gatorna. (Med tanke på 30 november.)

  Däremot ska man såklart bemöta dem med opionsarbete och manifestationer, men det lär inte minska deras tendenser till att begå våldsbrott, men kanske kan det minska deras möjligheter till nyrekrytering.

  Fast jag undrar om ens det ger den effekten. Det totala utanförskapet kanske istället ter sig lockande för dessa individer vars självkänsla är så skadad att den endast kan hållas uppe genom att se resten av samhället som fiender…

 • lena

  klart att de ska bekämpas av polisen, men så är inte fallet. polisen skyddar faktiskt nazisterna när de håller sina manifestationer. mycket möjligt att motstånd leder till utanförskap, men samtidigt är det det enda man kan göra. att förstöra så mycket det går för dem och göra det så jobbigt som möjligt för dem att vara nazister är ändå någonting viktigt. att kasta sten minskar nog inte deras brottslighet – men det gör det jobbigare för dem. och har du något annat förslag som faktiskt ger någonting i längden när de uppenbarligen inte drar dig för att bränna aktiva i fackföreningar och deras barn inne? motstånd krävs, på många olika nivåer och det är dags att även svenskar inser det.

 • Erik

  Jörgen: Nazism går inte att bekämpa genom att låta staten göra det.

 • Pingback: redundans » Mordförsök på barnfamilj med nazistiska förtecken()

 • Anders_S

  Har tagit bort ett antal kommentarer för attd einte följer kommentarsreglerna:

  http://www.zaramis.nu/blog/kommentarsregler/

 • Anders

  Lena: Självklart ska polisen skydda nationalister/nazisterna när de genomför en laglig demonstration/manifestation.
  Har du problem med detta kanske du ska propagera för ett annat samhälle än det demokratiska samhället.

 • Pingback: Trottens Betraktelser » Nazister försökte mörda barnfamilj()