Mest lästa bloggarna – kändisar?

Knappast. Jag fattar inte hur journalisterna får ihop det. På ingen topplista över bloggar, mest länkade, mest lästa, mest lästa politiska, mest länkade politiska, högst knuffpoäng eller nånting dominerar kändisars bloggar. Däremot finns det en hel del professionella journalister bland de mest lästa bloggarna. Fast de skriver ju kanske egentligen krönikor, men kallar det för att blogga. Och en och annan kändis förstås. Varav nån kanske blivit känd för sitt bloggande och inget annat.

I Göteborg är det dessutom så märkligt att en politisk blogg är den mest lästa, vecka ut och vecka in (nja, ibland sticker nån annan blogg upp och är mer läst). Finns det verkligen ingen ung kvinna eller tjej som bloggar om mode i Göteborg?

Intressant?
Andra bloggar om: , ,

Advertisements
  • I Göteborg kanske det inte finns det, men jag försöker iaf få en väldigt läst blogg genom att visa upp mina illustrationer samt grafiska designer.

    Och det är sant som du skriver!