Regeringens invandringspolitik saknar vett och sans

Å ena sidan ska det bli lättare att få komma till Sverige för att arbeta. Å andra sidan slänger man ut folk som redan är här, människor som upplever att de behöver skydd från personer/ regeringar/ händelser/ ockupanter/ gangsters/ krig eller nåt annat i sina hemländer. Kort sagt flyktingar som har behov av hjälp och skydd. Dessa utvisas samtidigt som regeringen hävdar att det ska bli lättare att invandra.

Förklaringen är förstås rasism och klass. Endast de som är godkända enligt regeringens normer ska få invandra. Att människor behöver skydd är irrelevant (oväsentligt) för den borgerliga regeringen. Den skiter ju i fattiga, i arbetare, i minoriteter osv. Endast de som redan har ska vara givet är ju som alltid den borgerliga regeringens tankegång. Därför slängs flyktingar ut, samtidigt som invandring ska underlättas. Den politiken saknar vett och balans, den saknar sans och är dyrbar för Sverige. Det blir dyrt att utvisa folk samtidigt som vi har en byråkrati för att få folk att invandra hit. Befängt, barock, rasistiskt och knasigt av den borgerliga regeringen.

Intressant?
Borgarmedia: DN1, Newsmill, DN2, DN3, DN4, SR, JNytt,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements