Israel fortsätter med sina krigsbrott

Israels barbariska krigföring fortsätter. Det verkar som om de medvetet skjuter på och bombar sjukvårdsfordon, fältsjukhus, sjukvårdspersonal och liknande. En mängd vittnesmål finns om att soldater vägrat hjälpa civila, om att soldater försökt hindra hjälppersonal från att hjälpa civila osv.

Det är för mig obegripligt att någon kan försvara Israels krigföring i Gaza. Det är en krigföring som uppenbart är inriktad på att terrorisera och skrämma de som bor där. Den är barbarisk och krigsbrott efter krigsbrott begås.

Intressant?
Bloggat: Esbati, Annarkia,
Borgarmedia: DN, AB1, AB2, VG, DB,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
  • När är demonstrationen i Göteborg idag? Jag har fått olika tider för den.

  • Anders_S

    14:30 från Götplatsen. Det sjabblades med tillståndet från polisen för det fanns en annan demo (AntiFRA) också.

  • Tack Anders,
    Hoppas jag hinner ner nu.

  • Ale¬¥

    det som händer i palastinien äe en omänskligt och orättvist detman har occoperat palstinien över 50 år.De dödar civila och skyler på hamas att de är terrorester mmm..hälften är oskyldiga barn som har dött ,kvinnor och äldre människor. mer än 800 hundra döda och 3000 skadede alvarligt. och när en jude dör så sörjer hela israiel och påstor att palastinier är terrorester…vem är en kalblodig terrorest av dem kan man fråga sig själv? Hams skyddar sin egen land och folk ,för det verkar som ingen bryr sig när människor dör i palstinien ,som om en israilisk liv är värd mer än en arab