Stora bloggpriset – kultur- och nöjesbloggar nominerade

sbp-nojeokultur-470x220.jpg

Aftonbladet har idag presenterat de nominerade kulturbloggarna för Stora Bloggpriset:

Bokhora och Kulturbloggen läser jag med jämna mellanrum, Vassa Eggen nån gång, de andra två har jag inte läst, men jag har inga direkt invändningar mot de som nominerats och vill gärna gratilera Rosemari på Kulturbloggen till nomineringen.

Detta betyder väl att vi de närmaste dagarna kommer att få se presentationer av de som nominerats i andra kategorier också och för mig är det mest intressant när vi kommer till de politiska bloggarna. Det är ju den delen av bloggosfären som främst intresserar mig.

Modebloggarna har dock redan nominerats och jag ser att den enda sådan blogg jag nån gång läser på är nominerad, Hanna Fridén. De modebloggar som nominerats är följande 5:

Intressant?
Bloggat: Kulturbloggen, Törnebohm, Bokhora, ModerataKarameller, Meningen med livet,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements