Stora bloggpriset – sen igår kan man rösta

I går öppnades möjligheterna att rösta på den blogg man tycker ska få Aftonbladets och Bloggportalens Stora Bloggpris. För den som vill rösta ideologiskt så kan man rösta på Göteborg genom att rösta på sportbloggen Bara ben på Glenn Hysén, feministiskt genom att rösta på modebloggen Hanna Fridén (som dock vill bli betraktad som en modeblogg, för mig är hon dock delvis en politisk bloggare och det är bättre om unga kvinnor och tjejer läser henne istället för Blondinbella, så rösta på Fridén oavsett vad hon säger) och livstilsbloggen Johanna Sjödin. På kultursidan kan man rösta lite småvänster och sossigt genom att rösta på Kulturbloggen.

När det gäller vardagsbloggar och de politiska bloggarna blir det svårare. Den senare kategorin innehåller dock två bloggare som inte kallar sig nyliberaler, Oscar Swartz och Opassande. Dessutom finns där den galne och aldrig politiskt korrekte Blogge Bloggelito. Vardagsbloggarna innehåller två bloggar som jag regelbundet läser på, the real mymlan och stationsvakt. I övrigt har jag inget att säga om dem. När det gäller teknik och prylar så behöver man ju inte rösta på de mest kommersiella utan istället på Tommy K Johansson eller Beta Alfa som jag ser det.

Intressant?
Bloggat: Erik Laakso, Signerat Kjellberg, HBT-sossen, JJ,
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Advertisements
  • TkJ

    Tack för det! 🙂