Det har börjat bra

ISM:s lilla, men ändå viktiga, manifestation utanför grindarna vid Baltiska hallen har så här långt avlöpt utan större problem. Lugna aktioner och inget våld än så länge trots mindre konfrontationer. Detta är målsättningen för alla aktioner, protester, möten, demonstrationer mot tennismatchen som jag känner till. Att framför ett budskap.

Ett budskap om att Israel förtrycker, dödar, mördar och terroriserar palestinier, varje dag, år ut och år in. Ett budskap om att Israel ska bojkottas på grund av detta. en bojkott som också ska gälla propagandamatcher i tennis. Ett budskap som vi bäst når fram med om vi demonstrerar och agerar lugnt.

Rasisterna i Sverigedemokraterna stöder dock Israel. Det kan nog säga en del om karaktären på staten Israel.

Intressant?
Bloggat: Jinge,
Borgarmedia: SVD1, 2, NM, SDS,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Danne

  ”Rasisterna i Sverigedemokraterna stöder dock Israel. Det kan nog säga en del om karaktären på staten Israel.”

  Tja, nazister är med i demon mot tennismatchen. Så dom är faktiskt med vänstern. Det kan nog säga en del om karaktären på vänstern.

 • Anders_S

  Nazisterna får inte lov att gå med i demon. De och andra högerextrema rasister är utestängda från den. Det säger en del om vänstern.

 • Sanning

  Såg i dag i tidningarna att vissa judar i Malmö känner sig hotade men om Malmös judar bär knappen ”Stoppa matchen” så borde det väl kunna lugna hetsporrarna.
  Alla människor, inklusive många judar, är faktiskt inte anhängare av fasciststaten Israel.

 • Pingback: Inga kravaller - högern sörjer… « Röda Berget()

 • Jocke

  ”nazister är med i demon mot tennismatchen”

  Jasså, demon pågår just nu eller? Nej just det, den är imorgon, och nazisterna kommer käppjagas samma sekund som de blir igenkända. DET säger en del om vänstern! Ditt inlägg säger iofs sjukt mycket om dig Danne, du har noll koll.

 • Ja verkligen. Sverigedemokraterna kör på tesen ”min fiendes fiende är min vän”. Vi kör ut fiendens fiende som inte är vår vän.