Søren Søndergaard holder afstemning om 30.000

Du bestemmer, hvilken organisation, der skal have pengene! Alle kan deltage i afstemningen på www.sorensondergaard.dk

MEP Søren Søndergaard (N) afholder afstemning om sine overskydende EU-rejsepenge. På hjemmesiden ’sorensondergaard.dk’ kan der stemmes, om pengene enten skal afleveres tilbage til EU-systemet, doneres til Greenpeace, Afrika Kontakt, FN-forbundet eller om Søndergaard skal stikke pengene i egen lomme.

Søren Søndergaard har doneret sine overskydende rejsepenge på 603.912,44 kroner til ’Folkebevægelsens almennyttige aktivitets-pulje mod EU, svindel og svig’. Fonden støtter organisationer og foreninger, der arbejder med konsekvenserne af EU’s politik.

I denne omgang drejer det sig om en pulje på 30.000 kroner, som de besøgende på www.sorensondergaard.dk kan stemme om, hvad der skal ske med. Afstemningen lukkes lørdag den 6. juni kl. 10.00.

Søren Søndergaard, spidskandidat og medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, siger:

– Greenpeace er udpeget fordi, de forsøger at forbedre EU’s utilstrækkelige klimapolitik. Afrika Kontakt er udpeget, fordi de bekæmper EU’s handelsaftaler, der betyder mere fattigdom i Afrika. FN-forbundet er udpeget fordi, de minder os om, at verden er større end EU.

– EU belønner sine parlamentarikere med klækkelige beløb til dækning af rejser. Rejsepengenes system giver mulighed for at stikke et betydeligt overskud ned i egen lomme.

– Denne afstemning betyder, at EU’s rejsepenge, omsider kan blive brugt til noget fornuftigt. Hvad er mere fornuftigt end at støtte organisationer, der imødegår konsekvenserne af EU’s politik.

Ønskes yderligere oplysninger, så kontakt:
Søren Søndergaard, spidskandidat og MEP for Folkebevægelsen, på mobiltelefon 40 45 38 49 / soren@folkebevaegelsen.dk Læs mere på Søren Søndergaards hjemmeside – www.sorensondergaard.dk og Folkebevægelsens hjemmeside – www.folkebevaegelsen.dk

Intressant?
I media: Politiken1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements