Säpo sysslar med trakasserier och förhör – prata inte med dem

Det finns en grundregel när det gäller Säpo, den svenska säkerhetspolisen. Man pratar inte med dem. De är helt opålitliga och allt man säger till den säkerhetspolis kommer att användas mot en själv eller mot nån vän, släkting eller nån annan.

Säkerhetspoliser är anonyma, inte ens det namn de uppger att de har kan man anse vara korrekt. De kan faktiskt uppge vad som helst och de kan använda falska namn, pseudonymer och uppträda som din egen mormor eller vem som helst. Detta betyder att man inte i efterhand kan utkräva ansvar eller försöka klämma dit en säkerhetspolis för nåt brott. För man vet inte vem den som utfört förhöret eller som man pratat med är den han/hon utgett sig för att vara.

Så grundregeln är: Prata aldrig med SÄPO. Prata aldrig med säkerhetspolisen. Deras grundregel är att blåsa dig. Vanliga polisen är opålitlig, men säkerhetspolisen är minst 10 resor värre. Kör bort dem, prata inte med dem och låt dem inte trakassera er, låt dem inte trakassera muslimer, invandrare, förortsungdomar. Jaga bort dem från förorten, jaga bort dem, de är inte intresserade av dialog. De är bara intresserade av att blåsa dig, sätta dit dig, sätta dit folk, blåsa folk, trakassera folk, trakassera dig, kartlägga dig och dina vänner, dig och dina släktingar, registrera dig, registrera dina vänner och dina släktingar. Säpo går inte att lita på i 5 minuter ens.

Intressant?
Bloggat: AndreaDoria,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements