Inget Twingly på SVD

Sen ett par dagar tillbaka verkar det inte finnas någon Twingly-funktion på SVD. Jag hittar inte någon hänvisning till Twingly på några artiklar och inte heller får man några länkar tillbaks till bloggen. Är det ett tillfälligt tekniskt fel, bygger man om sajten eller har man avslutat sitt avtal med Twingly?

Jag hittar ingen information om det hela på SVD.se, inte heller på Twinglys blog. Men fortsätter det så här så blir det mindre läsning av SVD hädanefter. Precis på samma sätt som jag minskat läsandet av Sydsvenskan efter att de försämrade tillbakalänkarna genom att lägga dem på en särskild sida (flik), skiljd från själva artikeln.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Advertisements
 • Hej Anders

  Det verkar bero på en liten teknisk miss som gör att widgeten inte visas. Den laddas korrekt, men fortsätter vara dold. Vi har kontaktat SvD och förhoppningsvis ska det snart vara fixat.

  Oskar Skoog
  Systemutvecklare, Twingly

 • Anders_S

  Det som är märkligt är ju att ingen på tidningen upptäckt det hela, trots att det varit så sen tre dagar tillbaka. Jag märkte ju det då jag slutade få besökare från SVD (normalt den tidning jag får flest läsare från). Men jag tänkte att det var nåt övergående tekniskt problem, och det var det ju, men ett som ingen på SVD uppmärksammat.

 • Jag trodde svenskan kanske hade tröttnat på oss. Att bloggandet på något sätt konkurerade med skrivandet. Skönt om det inte är så. Jag hade annars börjat tro att allt snack om ”gammelmedia” stämde.