Även MI6 kan vara klantiga

Frun till den blivande chefen, John Sawers, för MI-6 tycks ha tappat koncepterna helt. Hon har lagt ut detaljer om familjens liv på Facebook. Fast, kanske inte ändå så klantig, MI6 är hemligare än Säpo (lika hemligt som MUST kan man förmoda) och frun kanske inte ens visste att mannen skulle bli chef för MI6. Undrar i så fall vad hon trodde att han fått för jobb nu när han inte längre skulle vara FN-ambassadör?

Eller visste hon och bara klantade till det? I så fall är det lika uppenbart oproffsigt som Säpos ökända brev till Göteborgsaktivister på vänsterkanten. eller vard et en plan från henne.

Fast det kanske bara var så att hon inte ville att hennes man skulle ha ett sådant jobb som chef för MI6. Det innebär ju trots allt en del begränsningar av privatlivet. För hon visste (om hon nu visste vad han jobbade med, det verkar ju lite osäkert med det) ju hur det kunde vara, han har jobbat för SIS (Secret Intelligence Service) dvs MI6 tidigare. Eller är det inte en säkerhetsrisk överhuvudtaget.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anders

    Hur får du det till att MI6 har klantat till det när det är frugan som gjort det???..