Intern uppgörelse i Red & White Crew?

Aftonbladet påstår nu att de döda i Stora Höga dog i en väpnad uppgörelse på grund av någon oenighet och att alla inblandade kan ha kopplingar till Red & White Crew. Antingen kan det handla om att man åkte till huset (som, huset alltså, ju eventuellt har kopplingar till Hells Angels-grupperingarna genom den nedlagda klubben Woozys MC) för att reda ut ett internt problem, eller så kan det ha handlat om en vapen- eller knarkaffär som gått snett.

Den dödade 45-åringen (eller 46-åringen) verkar ha koppling till Stora Höga (och om han stammar från området är det med stor sannolikhet någon jag och/eller någon av mina bröder kände i vår ungdom) medan den dödade 29-åringen (eller 30-åringen) tycks ha kopplingar till förorterna i nordöstra Göteborg där ett par andra unga män (födda 1979 respektive 1987) har gripits och anhållits för inblandning i morden i Stora Höga.

En av de gripna uppges ha kopplingar till ett rättsfall med en död ung flicka. Eventuellt kan det röra sig om fallet med mc-olyckan i Gårdsten i juni där kopplingar till Red & White Crew finns med. En 29-åring körde motorcykeln som kraschade och orsakade flickans död.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!

2 svar på “Intern uppgörelse i Red & White Crew?”

  1. läste att en av de dödade skjutits av sina kamrater, så nu skall det bevisas om från vem dödskulan kom i från. hmm.!min fråga är. om det ej köser sig med från vem som sköt, blir det då som i ”lindome mordet” ? min åsikt är att alla är skyldiga.

Kommentarer är stängda.