Några av världens värsta fotbollshuliganer slår till

millwall.jpg

Det brittiska fotbollslag jag håller på, Millwall FC, är ökända för sina våldsamma och obehagliga huliganer. Många av dem kommer inte ens in på matcherna. Varken hemma eller borta, som nu senast mot West Ham. De är ofta inblandade i bråk på och utanför arenorna och det är en av de klubbar där den våldsamma fotbollshuliganismen en gång startade. Och vid matchen mot West Ham på Upton Park utbröt uppenbarligen ett av de värsta huliganbråken i England sen lång tid tillbaka.

Millwall FC är sydöstra Londons lag och det är där mina engelska släktingar bor och har bott i generationer, i Bermondsey, Rotherhithe och Bromley. Därför är det en ren släkttradition att hålla på Millwall och en del av släktingarna får ibland problem när de ska flyga till utlandet på grund av att de är kända fans till Millwall.

I media: DN,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Anders

  Det var upplagt för bråk då rivaliteten mellan dessa lag har traditioner mer än 100 år tillbaka.
  Dessutom möts de numera sällan.
  Det är det i särklass värsta derbyt på de brittiska öarna.

  Kan tänka mig att polisen i London suckade djupt i förtvivlan efter lottningen var klar.

  Up the Hammers!

 • Bosse Johansson

  Lazio kommer till Borås imorgon torsdag. Laget och supportrarna är ökända för sin fascistprägel. Som elfsborgssupporter kommer jag själv att vara där.