Statsvetare verkar vilja att SD ska komma in i riksdagen

Det blir nämligen resultatet av den typ av breda överenskommelser som Nils-Eric Hallström föreslår. För mig är det obegripligt att statsvetare inte förstår att den typen av åtgärder är det som leder till framgångar för partier med enkla men felaktiga lösningsförslag på upplevda eller påhittade problem.

Hallströms förslag är fel väg att gå, det motverkar det han vill uppnå och garantera i princip framgångar för Sverigedemokraterna. Betydligt bättre än Hallströms förslag är att hålla sig till 5 grundläggande regler när det gäller Sverigedemokraterna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
  • Pingback: Den borgerliga politikens pris | Svensson()

  • leif clavenheim

    Det är faktiskt väljarnas röster som avgör vem som ska väljas in i Riksdagen. Inte någon slags förstårsigpåare. De är alla lika oförmögna som Carl den XVI gustav. ( Monarkist)