En ny bloggrankingsajt har sett dagen, eller?

Ted Valentin, som konstruerat många olika framgångsrika webbsajter har skapat en sajt som heter inflytande.se. Men sjaten har några tekniska problem. När jag söker på min blogg som ligger på adresssen www.zaramis.nu/blog/ så hittas ingen blogg av inflytande.se.

Däremot så hittas min blogg om jag söker på bara zaramis.nu, men då missar inflytande.se min Twinglyrank (10) och antalet prenumeranter hos bloglovin (6):

Zaramis.nu

http://zaramis.nu

Zaramis.nu är en extremt inflytelserik blogg.


Endast 0,061% av svenska bloggar är mer inflytelserika.
Senaste information om denna blogg:
Auktoritet på Twingly: ingen data
Prenumeranter på Bloglovin: ingen data
Inlänkar på Google Blog Search: 4797

Men frågan är om Ted Valentin bara gjort sajten enbart som en del i en tävling eller om det är tänkt att den ska ha ett lite längre liv. I det senare fallet bör nog den lilla bugg som jag sett fixas snart.

Det är åndock uppenbart att min blogg kan anses vara inflytelserik, men samtidigt har jag ju inte besökssiffror som ens ligger i närheten av modebloggarnas.

Intressant?
Bloggat: Moderatkarameller,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
 • Vad larvig du är Anders 😉 . Tjänsten är ny och kul. Du har ju en extremt inflytelserik blogg.

  Hahaha…

 • Hej Anders,

  Sajten har lite barnsjukdomar. Jag byggde den på 24 hour business camp (24hbc.com), på ett dygn. På morgonen hann jag scanna av 10 miljoner länkar till 87.000 bloggar så var ändå ganska nöjd.

  Tyvärr är det lite problem med vissa bloggar eftersom det visade sig att grunddatan (från Blogipedia) hade vissa brister. Ska se om jag kan avhjälpa det ikväll / inatt.

 • Anders_S

  Ted: Ja det är ganska imponerande.

  Inflytelserik? Mary, kanske sådär. 10 – 15 000 läsare per vecka är inte så värst dåligt för en med mina åsikter. Jag är ju inte direkt mainstream om vi säger så. Men totalt sett har jag ju inte så stort inflytande i min egenskap av bloggare.

 • Hej Anders,

  Nu har jag gjort en hel uppdateringar… Här kan du kolla bägge dina bloggar:

  http://www.inflytande.se/blog/zaramis