AFA slår till i Sinai (och Afghanistan?)

Följande den senaste borgerliga teorin om maskerade stenkastare på olika platser kan vi nu uppenbarligen konstatera att AFA åkt till Sinaihalvön för att kasta sten på polisen. Det är uppenbart att det är AFA och inga andra som slagit till då stenkastarna var maskerade, bar palestinasjalar och hatar polisen. Vi väntar nu på att polisen ska gripa några välkända AFA-aktivister och hänga ut dem i media.

Det underliga är dock att vi denna gång ännu inte mottagit någon kommuniké från AFA som meddelar att de stenkastande och maskerade individerna inte är medlemmar i organisationen. Utan detta slutgiltiga bevis för att organisationen ligger bakom stenkastningen och polishatet i Sinai så får vi avvakta lite innan vi begär ett förbud mot organisationen och anklagar Lars Ohly för samröre med terrorister.

Det är möjligt att de också är aktiva i Afghanistan. Att Gudmundson kommenterar händelserna förtärker denna misstanke.

Intressant?
Läs mer om stenkastning: ”Klass och segregation bakom Fittjaupploppen”, Dumheter om AFA och förortsupplopp
Läs mer om Palestina: Mur i Berlin och Barriär i Palestina
Läs mer om Afghanistan: Sverige ut ur AfghanistanAfghanistan: Ett kämpande civilt samhälle, ”Om Nato drar sig tillbaka ger det fel signaler till talibanerna.”
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Vänstern måste ta avstånd!

  • Pingback: SP i Lund tar avstånd från AFA-ligisterna « Röda Lund()

  • Märkligt att ingen har berättat om hur skolflickorna klarade sig i bombdådet.

    För patrullen var väl ute för att i säkerhet köra hem flickor från skolan? För det är väl det uppdraget den svenska styrkan i Afghanistan har, eller?

  • Varför tar inte föräldrarna sitt ansvar?

  • Alex: SP i Lund har tagit avstånd från AFA-ligisterna. Kan läsa uttalandet på Röda Lund.