Nazister tände eld på Torslandaskolan

Tidigare spekulerade jag i att det kunde vara nazister som tänt på bilen och skolan i Torslanda. Jag baserade mina funderingar på det faktum att två av killarna var kända av polisen sen tidigare och att Torslanda är välkänt för sina nazistgäng. Det har nu visat sig att mina misstankar var korrekta.

Minst en av de som tänt på har kopplingar till nazistiska och rasistiska kretsar. Nu är det ingen större överraskning för mig. Det är känt att nazister ofta är brottsliga på alla möjliga sätt, de har normalt en brottslighet som är större än den genomsnittlige svenskens. Det är även känt att nazister tidigare ägnat sig åt mordbrand.

Men det är inte så att de här killarna tände på skolan för att de är nazister/rasister, utan de är ungdomar med problem och i Torslanda dras den typen av ungdomar till rasistiska och nazistiska kretsar. I andra stadsdelar dras samma typ av ungdomar till kriminella gäng.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Anna

  Du vet inte vad du pratar om! De är inte några nazister eller rasister som tänt eld på skolan, då borde dom väl tänt eld på en skola i Hjällbo eller Angered. Jag kan svara för en av grabbarna o han är då inte någon rasist eller nazist. Tyvärr är det så ibland att när ”fyllan går in så går vettet ut”

 • Anders_S

  Anna: Läs tidningen. Minst en är känd från rasistkretsar. Och som jag skrev. De (eller den som vi vet är det) har inte tänt på för att de är nazister. De är nazister av samma anledning som de eldat upp skolan. De har problem. Och, ja alkohol spelar säkert en viss roll.

 • Lars

  Va är de för jävla rubrik?
  Kan även jag intyga att minst en av dom INTE är nån nazist
  Skärp dej

 • Bengt

  ”..I andra stadsdelar dras samma typ av ungdomar till kriminella gäng…”

  Ja, och motpolen, dvs anarkistiska och kommunistiskt influerade ”ungdomar” dras till sina gelikar och gamänger i vissa stadsdelar samt att det i vissa stadsdelar så dras invandrarungdomar till sina gäng…

 • Anders_S

  Bengt: Det rär dock en viss skillnad. Vänsterungdomar har i stort sett ingen brottslighet utanför det politiska området och brottsligheten inom det politisk området är lägre än nazisternas och av mindre allvarlig art.

 • Anders_S

  Läs dessa regler innan ni skriver en kommentar:

  http://www.zaramis.nu/blog/kommentarsregler/

  Bryter ni mot nån regel så får ni inte in ert inlägg.

 • Pingback: Vansinnigt att döma ungdomar till stora skadestånd | Svensson()