Israel leder sig självt in i kollision med EU

Ett land som inte respekterar grundläggande mänskliga rättigheter. Ett land som inte respekterar FN-beslut. Ett land som är byggt på kolonisation och ockupation. Ett land som mördar oskyldiga. Ett land som ägnat sig åt etnisk och religiös rensning. Ett land som inte kan hålla sams med sina grannar. Ett land som bombar och lemlästar civila. Ett land som Israel. Ett sådant land kan inte skylla på andra.

Ett sådant land leder sig själva rakt in i konflikt med de flesta och det mesta. Ett sådant land leder sig självt i en kollisionskurs med EU.

Det är ingen annans fel att Israel får utstå kritik. Det är landets och dess regerings eget fel. Det är Israel som är brottslingen och det land som handlar fel. Det är därför man som land hamnar i konflikter.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
 • Peo Månestad

  Jag delar helt din åsikt. Ska bli intressant att se hur länge det dröjer innan vi blir kallade antisemiter.

 • Victor

  Lägg till: en kärnvapenmakt fylld med extrimister som inte drar sig för att hota med kärnvapenattack.

 • Bobo

  Haaretz källor anser att detta kommer att göra EU ”irrelevant” i fredsprocessen.

  Jag undrar vilken fredsprocess? Israels regering är experter på pressa och hota andra regeringar.
  Gör ni inte som vi anser kan det bli svårt för er att stå i kurs med fredsförhandlingarna.
  Israel skiter blankt i EU de enda dom litar på är USA EU är bara en snäll lillebror som USA kan ryta till och EU lägger sig platt om bara Israel skvallrar till store bror USA.
  Se på FN israel är de land i FN som fått mycket men sällan har fått sanktioner eller krav på sig då Storebror USA hjälpt dom.

  Det är mer USA i fråga som EU borde prata med anser jag, då Israels intressen och Israels beskydd står under USA. Det är därför Israel vågar vara så kaxiga för dne har USA bakom sig, och EU ett litet fjant union som inte kan göra ett skvatt åt Israels terror.

 • Robert

  Håller med helt. Vill även tillägga att så fort man anser att Israel gör något fel så vänder ”idioterna” det till antisemitism eller Nazism. Men själva kan de anklaga hela världen för olika saker och alltid komma undan med det.

 • Eppes

  /*personlig förolämpning, borttagen*/

  Israel gör långt ifrån allt rätt, men att påstå att allt är deras fel är bara SJUKT!! Omdömeslöst o DUMT! /*off-topic och påstående utan minsta källa som bevis, borttaget*/ #AS