Fria fantasier från Fölster och Westerlind Wigström

Den politik som Robert Skidelsky, Stefan Fölster och Christian Westerlind Wigström rekommenderar är den politik som prövats ett tag nu. Med privatiseringar, så kallat ”ökad konkurrens”, avregleringar och nedskärningar i offentlig sektor. Resultatet har blivit färre jobb, sämre utbildning, sämre miljöpolitik, högre arbetslöshet, större fattigdom, ökade klassklyftor osv. Idel dåliga resultat för den vanliga människan alltså.

Mer sån politik kommer inte att göra läget bättre, varken för Sveriges eller Europas fattiga och arbetare. Det kommer att bli ännu färre jobb, sämre miljö, fler arbetslösa och fler fattiga. Fölsters och Westerlind Wigtsröm ideologiskt betingade fantasier innebär inget gott för vanligt folk, inget gott för arbetare. Det är som vanligt när det gäller Fölster, fantasier och lögner. Fantasier som är farliga för vanligt folk, för jobben och för miljön.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements