Inga framgångar när det gäller att lösa mordet i Hjällbo

Polisen har ännu inte nått några egentliga framgångar när det gäller mordet på Nancy Tavsan i Hjällbo. Man tycks misstänka att en Pommac-flaska av magnum-modell eventuellt kan vara mordvapnet. Om det skulle var så, så minskar nog möjligheterna för att det skulle vara ett mord med en för offret okänd mördare. En missbrukare/galning har knappast en magnum-butelj Pommac med sig när han är ute klockan halv två på natten. Däremot är det en dryck som ungdomar kan tänkas ha på en fest. Sannolikheten att en missbrukare/galning är utomhus i Hjällbo en svinkall natt klockan 1:30 är också mycket liten.

I fall att Pommac-falskan skulle var mordvapnet ökar trovärdigheten i teorier som går ut på att Nancy Tavsan mördats av någon hon kände, som exempelvis pojkvän, ex-pojkvän, avvisad pojke/man etc. Den typen av mord är också den vanliga i Sverige när det gäller mord på flickor/kvinnor. Det gäller exemeplvis de omskrivna morden i Stureby och Sparsör och de flesta andra. Sannolikheten att den mördade flickan följts efter av någon från festen där hon var eller festens närhet ökar om Pommac-flaskan är mordvapnet. Det är också rimligare att tänka sig att en person under sådana omständigheter är utomhus mitt i natten.

Oavsett hur mordet gått till och vem som är mördare så är det naturligtvis oerhört tragiskt och ledsamt att en ung kvinna rycks bort från livet på det sätt som skett.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • mankan

    Det sommåste förklaras är v’äl hur släktimngen som gick från deras hem efter 1 kunde missa henne. han tog en annan väg säger han. men om man kikar på kartorna så är det aldrig mer än 3-40 meter mellan de olika vägarna. han skulle sett och hört något.
    Hoppas de tog hand om hans kläder direkt. kusinmord?