Anhållna Hjällbopojkar släppta

Som jag tidigare skrivit så fanns det anledning att tro att de två pojkarna som anhållits i samband med mordet på Nancy Tavsan, skulle släppas. Och det har nu också hänt, pojkarna har släppts. De två unga pojkarna har inget med mordet att göra och har aldrig varit misstänkta för det, utan har bara hittat den mördade flickans mobiltelefon.

Polisens arbete med att hitta mördaren fortsätter dock och det är naturligtvis viktigt att man når framgång på det området. Även om alla måste förstå att även om man hittar mördaren och denne döms så är det inte möjligt att alltid förstå döden och varför någon dör. Det går inte och det är meningslöst att försöka. Folk dör, folk blir mördade och begår självmord. Ibland går det att förstå och förstå varför, men ofta inte.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements