Är de mördade i Halland från Värmland?

Det två liken som hittats i en brinnande bil invid Getinge i Halland uppges i Nya Wermlandstidningen och Aftonbladet vara från Värmland. Enligt tidningarna handlar det om en 25-åring som lånat bilen, troligen son till ägaren av bilen som i sin tur bor i Arvika. Den andre döde ska då vara en något äldre nära släkting som den unge mannen hämtade upp. De uppges vara hemmahörande i Kil respektive Arvika.

Polisen vidhåller dock fortfarande att det inte gått att identifiera de två liken och att man därför inte kan säga om det är de två utpekade personerna i Värmland eller inte. Man vidhåller också att man inte kan koppla morden till någon organiserad brottslighet. men jag har ärligt sagt mycket svårt atts e att det skulle kunan vara något annat än ett gangsterbrott. Utförandet med den spektakulära bilbranden och liken i bagaget pekar alltför mycket i den riktningen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements