Bakluckemorden utreds av rikskrim

De två män som hittades mördade i bakluckan på en utbränd bil i Getinge i Halland hade bragts om livet genom brutal misshandel och mycket grovt våld enligt polisen i Halland.

Morden har tidigare uppgetts ha kopplingar till knarkhandel och norska gangsterkretsar och polisen i Halland har sedan tidigt i utredningen samarbetat med polisen i Norge och Värmland. Nu kallas alltså även rikskriminalen in och polisen uppger att samarbete även sker med andra polismyndigheter. Vågar man då gissa på Västra Götaland och eventuellt Skåne kanske, två polisområden med många organiserade kriminella nätverk. För det handlar ju med all sannolikhet om mord med kopplingar till den organiserade brottsligheten.

De mördade är med all sannolikhet en 25-årig man från Arvika samt dennes morbror från Kil.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements