Det är ju Antonovs pengar som ligger bakom

Enligt Victor Muller själv och Göteborgs-Posten (ej på nätet) så är familjen Antonov inte längre huvudägare i Spyker och Saab Automobil. Men enligt honom och SVD så är det också familjen Antonov som lånat ut pengar för att affären skulle kunna genomföras. Det enda som hänt och som enligt SVD och DI, Säpo ligger bakom, är att familjen Antonov formellt inte är ägare. Men de kontrollerar Spyker ändå då de kontrollerar den suspekte Victor Muller, som också gjort sig skyldig till ett och annat brott i sina dar. Vad vår regering säger i sammanhanget blir ganska ointressant måste jag säga. Dom har uppenbarligen noll koll.

Det mräkliga för mig är att inga journalister i gammelmedia tidigare har skrivit om Viktor Mullers skumma förflutna och den ryska maffiakopplade familjen Antonov. Jag har ju enkelt kunnat konstatera familjen Antonovs maffiakopplingar. Det har inte precis varit någon hemlighet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements