Senaste storgangsterbrottet – kakstöld

Flera personer knutna till gangstergänget Black Cobra har knutits till en större (?) stöld av kakor. Kakorna som stals var vräde 17 000 kronor. Ganska mycket pengar för en ensam liten småtjuv, men knppast något större kap för ett illa beryktat gangstergäng. Att sen dessutom åka fast för kakstöld är väl något som inte kan ge någon högre status i kriminella kretsar.  Men kakorna kanske var goda?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
 • martin

  Ett bevis på att gangsterverksamhet går allt längre ned i åldrarna! 🙂 Minns fortfarande min egen stora kak-kupp som jag gjorde när jag var 8 år, ett helt paket ballerina, åt upp allihop i solskenet och spydde.

  Tror dock inte att dessa ganstergäng fattar särskilt nyktra beslut. Det är inte precis som en thriller om maffian vad gäller organisering och planering. Har inte gängen lite av en franchise-organisation?

 • Wonder Warthog

  Seriöst fall av svåra munchies snarare än en genomtänkt kupp för pengarnas skull!

 • kakmonstret

  visar bara att polisen måste satsa mer pengar på grov organiserad brottslighet…..

  tänk om man kunde fokusera på sysslor så ungdomar får något och göra istället. kanske se till att de har lättare och få jobb samt en mer flexibel skola