Gamla polishuset i Malmö beskjutet

söndagskvällen besköts gamla polishuset i Malmö som ligger vid David Halls torg. I det gamla polishuset sitter Malmös polismästare och där finns även säkerhetspolisen. Men den mesta polisverksamheten försiggår i det nya polishuset i en annan del av staden.

Det verkar ju inte vara ett allvarligt brott då det som använts har varit ett lättare skjutvapen och inte något grovkalibrigt vapen. Det framstår ju i det läget inte som troligt att det hela har med det pågåedne gangsterkriget eller nåt annat i den vägen att göra. Utan mer som om ett dåd på rent jävelskap från en förbannad unga man. En småkriminell av nåt slag eller bara nån som ville testa nåt ”fräckt och tufft”.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • suka

  Nej, det var inte allvarligt, ingen kom ju till skada. Är man ung så gör man såna grejer. Inget att skriva om. Det finns viktigare saker, som den tilltagande islamofobin där människor hotas varje minut.

 • Pingback: Handgranater på restaurang | Svensson()

 • profanum_vulgus

  Vill bara påpeka att gränsen mellan lättare och grov kaliber går vid 20mm, inte för att man inte förstår vad som avses men det sticker i ögonen varje gång.

  • Anders_S

   profanum: Det där kan inte vara rätt (inte för att jag vet så värst mycket om vapen, men det känns inte rätt). kaliber 22 möjligtvis, men 20 mm är faktiskt två centimeter.

 • Pingback: Våldet och ojämlikheten | Svensson()

 • Pingback: Serieskytten i Malmö misstänks för fler och fler brott | Svensson()