Ovanligt dubbelmord i Växjö

En tidigare ostraffad kvinna är misstänkt för att ha knivmördat två män i Växjö. Det är mycket ovanligt med kvinnliga mördare och när det förekommer handlar det i stort sett alltid om att de mördat närstående personer.

Men i fallet i Växjö så verkar det inta finnas släktrelationer mellan kvinnan och mordoffren. Däremot så verkar det uppenbart att kvinnan lider av psykiska problem av något slag. Eventuellt har hon erkänt morden, men motivet är ännu inte offentliggjort eller känt. En fråga man ställer sig är ju om det handlar om någon form av sexuellt utnyttjande av kvinnan som sedan lett till att hon mördat männen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Advertisements
  • Lars

    ”En fråga man ställer sig är ju om det handlar om någon form av sexuellt utnyttjande av kvinnan som sedan lett till att hon mördat männen.”

    Jag tycker att hon verkar vara alldeles för förvirrad för att det skall kunna vara tal om någon hämnd. Dessutom misstänks hon för ett rånmord också: http://svt.se/2.34007/1.1952256/misstankt_kvinna_kan_ha_mordat_i_goteborg

    • Anders_S

      Lars: Har du hört om fallet med sexköp på Östra Sjukhuset i Göteborg? Sök på min blogg och läs om det. Om det skulle ligga nåt i min spekulation handlar det nog inte om hämnd, som ju är nåt planerat, utan om nåt annat.

  • Pingback: Kvinnan i Växjö misstänkt för mord i Göteborg? | Svensson()