Man gripen för bombdådsförsöket i New York

En man som kan enligt uppgifter kan kopplas till den bil som användes vid försöket till bombdåd i New York har gripits av polisen. Han uppges vara en US-amerikansk man av pakistanskt ursprung och att nyligen ha varit på besök i Pakistan. Polisen vidhåller dock att det inte finns några kopplingar till talibaner eller Al-Qaida. Vad han är misstänkt för och exakt hur han kunnat kopplas till bilen framgår inte av nyhetsrapporteringen i media:

The former owner told investigators that it appeared the buyer was of Middle Eastern or Hispanic descent, but could not recall his name. It was unclear how agents from the Joint Terrorist Task Force identified him. Federal authorities provided few details on Monday night about the arrest, the suspect or the scope of any conspiracy in the failed attack.

Det är inte uatn att man undrar lite om de verkligen gripit rätt man. Det har ju hänt förut att helt oskyldiga har misstänkts och till och med fått sätta livet till som när en ung man sköts i Londons tunnelbana.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements