Tillslag mot Hells Angels

Häromdagen gjorde polisen ett tillslag mot Red Devils MC i Svenljunga. Red Devils MC är ett gäng som är knutet till Hells Angels MC. Igår gjorde polisen ett tillslag mot Hells Angels gård i Olofstorp (Gunnilse) i nordöstra Göteborg. Tillslaget ingår i en förundersökning om misshandel, rån och grova vapenbrott. De både tillslagen har skett oberoende av varann och i helt olika ärenden enligt vad polisen uppger i media. Ett 20-tal personer med anknytning till Hells Angels omhändertogs.

I Göteborg finns ytterligare en avdelning av Hells Angels. Med lokal i Toltorpsdalen i Mölndal. Det finns också en avdelning av Red Devils MC ute i Frölunda. Kan man nu vänta sig tillslag också på de två ställena? I media antyder polisen nämligen att det kommer mer.

Även i Danmark har flera razzior mot Hells Angels gjorts under den senaste tiden. Däribland i Köpenhamn. Man kan ju, trots vad polisen säger, misstänka att de alla på något sätt är ihopkopplade. Kanske kommer det fler razzior även i Danmark och kanske på andra håll i Sverige än i väst.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements