Brutalt mord i Halmstad snabbt uppklarat

Precis som när det gäller det obehagliga flickmordet i Råby i Västerås så har det brutala mordet i en skog utanför Halmstad en del likheter med parkeringsdödsfallet i Landskrona. I Halmstadsfallet handlar det om att en äldre kvinna blivit dödad av en ung man. Precis som i Landskrona.

Mne ksillanderna är också i Halmstadsfallet, precis som i Västeråsfallet, också stora. Medan det i Landskrona handlat om åtal för grovt vållande och grov misshandel och inget mer så är det ganska uppenbart att det när det gäller dådet i liljekonvaljskogen utanför Halmstad handlar det om ett mord och absolut inget som kan klassas som ett olycksfall. För grovt vållande innebär att dödsfallet på parkeringen i Landskrona anses vara ett olycksfall, om än orsakat av den unge man som dömts till fängelse.

I Halmstad är det däremot frågan om ett mord som snabbt ser ut att lösas då man redan efter några dagar lyckades gripa en misstänkt gärningsman och polisen tycks också ha bilden av vad som hänt ganska klart för sig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements