Huggormar gör sitt bästa för att utrota golfare

Det verkar som om huggormarna i landet satt in en offensiv gentemot golfare. Och det är väl ingen som blir ledsen av det. Det handlar ju bara om folk med för mycket pengar och för lite att göra. Detta sagt även om jag känner ett antal trevliga människor som golfar, men de få väl anses vara undantagen som bekräftar regeln.

Nu är det väl i och för sig så att huggormar inte klarar av att döda en människa så det är nog ingen större fara på taket, men det är kanske inte så underligt att ormarna retat upp sig på just golfare. Det invaderar ju faktiskt ormarnas land, naturen.  Mig förvånar det inte i alla fall.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

PS. Om ni nu händelesvis uppfattade inlägget som allvar, läs igen, det är inte allvarligt menat. DS.

Advertisements
  • Nej det förvånar inte mig heller. Jag fick lära mig i småskolan att trampa hårt i marken när jag gick i högt gräs eftersom ormar inte har hörselorgan. Uppenbarligen har dessa golfare glömt det, eller också hade de redan då börjat plugga på om bogeys och eagles och allt annat fånigt de pratar om.