22-åringen skyldig till mord på Nancy Tavsan?

Det mesta tyder på att tingsrätten i Göteborg kommer att komma fram till att den åtalade 22-åringen är skyldig till att ha mördat Nancy Tavsan. En del journalister har dock ställt sig frågande till bevisningen som de ansett varit i svagaste laget. Men 22-åringen, kallad Skuggan i media,  är efter avslutade tingsrättsförhandlingar fortfarande häktad och dessutom har man begärt att han ska genomgå en stor rättspsykiatrisk undersökning. Bägge sakerna tyder på att tingsrätten kommer att finna honom skyldig till mordet på Nancy Tavsan. Åklagaren har yrkat på livstids fängelsestraff (något som i alla fall jag anser vara meningslöst) men om han bedöms som psykiskt sjuk så hamnar han inom psykvården istället. Vilket naturligtvis är korrekt i så fall.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Jag är inte så insatt, men av mediarapporteringen så verkar bevisläget vara ungefär som med Linda Chen med skillnaden att man vet att Tavsan verkligen blivit bragd om livet, fast det är klart 22-åringen är ju inte svensk.