Imperiet har tydligen sålt vapen till ondskans axelmakter

Inte nog med att vogonerna är i full färd med att riva jorden för att bygga en intergalaktisk motorväg. Det onda imperiet har uppenbarligen sålt avancerade vapen till en av ondskans axelmakter på jorden. Precis som om jordklotet och människans värld är i behov av mer jävelskap och fler vapen än vi redan har. Vi kan ju redan utplåna oss själva flera gånger om. Och för mänskligheten vore det garanterat bättre att istället för fler vapen använda de pengar som idag satsas på militären för att lösa de skriande orättvisor som finns på vår jord och för att åstadkomma lösningar klimatproblemet.

Militär och vapen har mig veterligen aldrig varit till nån större nytta och jorden skulle förmodligen vara en bättre plats utan dem. En plats där vi skulle slippa våldsamma ockupationer, stölder av andras mark och bostäder osv. Konflikter kan istället alltid lösas vid förhandlingsbordet och kanske ibland genom symboliska strider i form av fotbollsmatcher etc.

Någar nya vapen och vapenteknologier är vi inte i behov av. Inte en som det är fräcka vapen som importeras från främmande intergalaktiska makter. För mot vogonernas motorvägsbygge lär det inte hjälpa ändå.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements