Fem rån på en timme! Rånvåg!

Det är vad tidningarna idag ropar ut om 5 rån i arla morgonstund i Göteborg. Tidigt på morgonen idag tycks en lätt motorcykel/moped med två personer på ha kört från Slottskogen mot östra Göteborg och rånat alla de stötte på under sin väg genom de södra stadsdelarna, alternativt har rånarna faktiskt letat efter folk som var ute. För man stöter inte på så värst mycket folk i Guldheden och Johanneberg vid den tiden på dygnet det handlar om, 5-tiden på morgonen. Det handlar väl mest om fulla/bakfulla studenter på väg hem. Så rånen kan nog inte ha gett så speciellt mycket pengar och är inte heller speciellt uppseendeväckande. De är inte heller ett tecken på någon rånvåg. Media har en tendens att överdriva. Men det är naturligtvis för jävligt för den som drabbas. Det verkar dock som om männen gripits i östra Göteborg, närmare nestämt i Torpa. Så då är väl saken i princip ur världen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
 • Carina

  Hej där…kom hem från jobbet och fick se en länk till din sida..

  jag kan inte säga vart jag jobbar men aj vad fel du har i din blogg idag..media överdrev inte något…det var ett par riktigt j-a as som utförde rånen i morse tidigt..står att den ena var lätt knivskadad i handen..av offren ..skitsnack..det var allt mer än så…
  allt får inte pressen reda på.

  • Anders_S

   Carin: Jasså: Det vet du? Men idioter var det säkert. Men nån rånvåg var och är det inte. Det var det som media överdrev och inget annat.