19-åring mördad i Alby

En 19-åring sköts natten till lördagen ner bakifrån i Alby söder om Stockholm i vad som ser ut att vara en uppgörelse av något slag. Den skjutne avled på sjukhus av sina skador.

Vad det hela handlade om mer exakt är än så länge oklart och den skjutne är inte känd av polisen sen tidigare. Genom att mordet skett med skjutvapen är det ganska troligt att någon av de inblandade har någon form av koppling till kriminella nätverk. Detta även om själva mordet i sig inte med nödvändighet är kopplat till gängverksamhet utan även kan ha andra orsaker. Sex personer som var kvar på platsen när polisen kom omhändertogs för förhör.

Att han sköts vid en skola som fler tidningar understryker förefaller egentligen ganska ointresssant. Skolorna står toma och det är vanligt att ungdomar samlas där för att undgå kontroll och vakande ögon från vuxenvärlden.  Mordet har alltså helt säkert inget med skolan i sig att göra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements