19-åring försvunnen efter firmafest

En ung 19-årig snickare tycks ha försvunnit efter en firmafest i närheten av Stigs Center. Enligt två vänner ska han ha försvunnit i samband med att de skulle ta bussen hem. Kompisarna kom på bussen, men inte den försvunne unge mannen. Enligt uppgifterna i media skulle sen systern ha fått ett telefonsamtal från den unge mannen som verkade underligt och som dessutom bröts mitt i. Polisen har tagit försvinnande på stort allvar men trots ett omfattande sökande har den försvunne Rasmus Johansson inte hittats.

Om jag hade varit polis så hade jag utan tvekan misstänkt de kompisar som lyckades komma med bussen för att ha något med försvinnandet att göra. Eller någon sprit- eller knarklangare på den stora lastbislsparkeringen invid Stigs Center. För det kan väl inte vara så att han hängt med nån långtradare till Norge eller ner i Europa.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • janne

    Tyvärr har han troligtvis rört sig runt Backa, vid den tiden absolut olämpligt, kan bara hoppas att någon träder fram och hjälper polisen, hoppas detta försvinnande INTE är gängrelaterat på något sett,Om isf har det svenska amhället Jätteproblem. Bor själv i 418 området inte mkt bättre där tyvärr.