Och inte hann jag få på vinterdäcken

Jag har under ett par månaders tid arbetat mer än jag gjort på lång tid. Dessutom har jag varit bortrest flera helger plus rejält förkyld som så många andra. Resultatet har blivit att jag inte lyckats byta däcken på bilen. Som nu alltså står still i trädgården, full med snö, och inte kan eller får köras därifrån. För gatorna är ju snötäckta och hala som attans.

Det är alltså olagligt att köra med bilen och dess sommardäck samtidigt som det förmodligen också är farligt.  Visserligen finns det andra som kör med sommardäck. Det verkar dock inte alltid gå så bra. Men till helgen kanske jag kan byta däcken. Om det blir uppehåll och inget dåligt väder av något slag. Det får förstås inte vara för kallt och naturligtvis inte regnigt. Så istället blir det promenader till affären. Kanske lika bra att vänja sig vid det, för när trängselavgiften införs så hamnar vår livsmedelsaffär på andra sidan taxegränsen. Vi innanför och butiken utanför.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements